Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Casa De Vanzare Reghin

Casa De Vanzare Reghin. Bistrita nasaud, drum national 15 a , la distanta de 28 km de bistrita si 30 km de reghin. Casă cu etaj de vânzare în reghin, strada apalinei 112a , 180mp din care 165mp locuibili și 15 mp terasa cu beci. Casa se afla pe o curte comuna, cu inca doua familii. Casa de vanzare 8 camere in reghin, est, suprafata utila: Vezi 180 rezultate pentru case de vânzare în reghin la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 8.900 eur.

Se preteaza atat pentru locuinta. Casă de vacanta cu livada, govajdia, jud. Ieri 12:39 459 m2 | 7. Terenuri de vanzare reghin.anunturi cu terenuri intravilane si extravilane de vanzare. Casa este construită pe 11 arii de teren, din fundație beton 80cm, pereții.

Casa Dormitor Reghin Brick7 Proprietati
Casa Dormitor Reghin Brick7 Proprietati Source from : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+Dormitor+Reghin
Casa de vanzare 8 camere in reghin, est, suprafata utila: Casa de vanzare in reghin in zona centrala.de vanzare apartament in casa situata in zona centrala a orasului reghin. Casa situata in iasi , zona horpaz (50 metri de mijloacele de transport in comun) are o suprafata utila de 106 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in. Ieri 12:39 459 m2 | 7.

Explorează și case de vânzare în județul mureș!

Casa pe 3 etaje, 8 camere, 200 mp,zona linistita, reghin, piata de joi. Proprietar,ofer spre vanzare casa cu etaj si spatiu comercial,situata in reghin. Vand casa in orasul reghin, pe strada terasei nr. Se vinde prin proprietar casă în reghin, strada stejarului, zonă centrală și totuși ferită de traficul intens (în apropierea spitalului municipal, aproape de pădure, aer curat, zonă liniștită, etc.). De vanzare casa p+1 zona centrala reghin,langa piata de zi si la 100 metri de centru.

Vrei casa de vanzare reghin? Casă cu etaj de vânzare în reghin, strada apalinei 112a , 180mp din care 165mp locuibili și 15 mp terasa cu beci. 2 oferte de case de vanzare au fost gasite. Robot din pachete de tigari samsung galaxy s4 mini specs reteta paine la maşina de făcut pâine reparatii mașina de spălat iasi retete bebelusi 11 luni rezistente electrice tip cartus rocket league xbox one samsung a 50 2019. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Casa P M Si Teren Reghin Str Dedradului Casa Vila De Vanzare In Reghin Judetul Mures X5oo0102m 32 808 Eur
Casa P M Si Teren Reghin Str Dedradului Casa Vila De Vanzare In Reghin Judetul Mures X5oo0102m 32 808 Eur Source from : https://www.imobiliare.ro/licitatii-case-vile/mures/reghin/casa-de-vanzare-X5OO0102M
Casa 2 camere de vanzare. Gasesti rapid si usor vanzari case vile. De vanzare apartament in casa situata in zona centrala a orasului reghin. Casa pe 3 etaje, 8 camere, 200 mp,zona linistita, reghin, piata de joi. De vânzare casă în reghin, zonă centrală.

Pensiune,hotel,motel,camin de batrani,complex de birouri,centru cultural sau sanitar etc.

Anunturi case de vanzare reghin olx ro. Se preteaza atat pentru locuinta. Casa este construită pe 11 arii de teren, din fundație beton 80cm, pereții. Reghin casa de vanzare zona centrala. Pensiune,hotel,motel,camin de batrani,complex de birouri,centru cultural sau sanitar etc.

Se vinde prin proprietar casă în reghin, strada stejarului, zonă centrală și totuși ferită de traficul intens (în apropierea spitalului municipal, aproape de pădure, aer curat, zonă liniștită, etc.). Vand casa in orasul reghin, pe strada terasei nr. 110 m² casa de vanzare cu pastravarie, mures zona reghin. De vanzare apartament in casa situata in zona centrala a orasului reghin. Case de vanzare la preturi avantajoase , gasesti rapid si usor vanzari case vile in.

Casa Dormitor Reghin Brick7 Proprietati
Casa Dormitor Reghin Brick7 Proprietati Source from : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+Dormitor+Reghin
Pensiune,hotel,motel,camin de batrani,complex de birouri,centru cultural sau sanitar etc. Casa deosebita+apartament peste garaj, reghin, piata de joi. Se preteaza atat pentru locuinta. Casa pe 3 etaje, 8 camere, 200 mp,zona linistita, reghin, piata de joi. Locația este poate cel mai important aspect atunci când cumperi o locuinta!

Pensiune,hotel,motel,camin de batrani,complex de birouri,centru cultural sau sanitar etc.

Casa situata in iasi , zona horpaz (50 metri de mijloacele de transport in comun) are o suprafata utila de 106 mp pe un teren de 200 mp compusa din 4 camere si dependinte. Casa 2 camere de vanzare. Anunturi case de vanzare reghin olx ro. Case vile de vanzare in reghin, reghin. De vanzare casa p+1 zona centrala reghin,langa piata de zi si la 100 metri de centru.

Posting Komentar untuk "Casa De Vanzare Reghin"