Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Oradea Iosia

Case De Vanzare Oradea Iosia

188 anunturi imobiliare active in orasul iasi de la proprietari sau dezvoltatori casa situata in iasi , zona bucium are o suprafata utila de 125 mp pe un teren de 300 mp compusa din 5 camere si dependinte. Va propunem spre vanzare casa veche situata in zona cantemir.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Case cu un etaj, cu două etaje cu terenuri adiacente, în intravilan și în suburbii în moldova și transnistria. Curtea acestor case este pavata si dispune de acces auto, iar gradina este amenajata cu gazon, plante ornamentale si diferiti pomi fructiferi. Descopera 29 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la iosia, oradea, bihor (zona).

Casa Vanzare Oradea Iosia Brick7 Proprietati
vizitati articolul complet aici : http://imobiliare.brick7.ro/Casa+Vanzare+Oradea+Iosia
Pretul pentru cele doua case de vanzare in iosia, oradea este de 210000 euro, negociabil. Explorează oferta re/max de case de vânzare în oradea, pentru a identifica cele mai interesante proprietăți, pentru care poți stabili o vizionare împreună cu agentul tău imobiliar dedicat. Oferta completa de anunturi imobiliare de case vile de vanzare in iasi.

Constructia este din anii 1910, din caramida.

Terenul pe care este situata casa are suprafata de 461 mp, iar. Profita de preturile avantajoase in oradea in centru sau spre periferie. Casa este formata din 2 corpuri care necesita renovare.

Vand casa in iosia, la 100 m de parcul ghioceilor, si 50 m de scoala gimnaziala avram iancu oradea, suprafata teren 588 mp, front stradal 13,3 m, intrare auto. Case de vânzare în oradea (starea imobilului: Vezi 27 rezultate pentru case de vanzare oradea iosia la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 34.000 eur.

Casa De Vanzare Oradea Zona Nufarul Cv0153
vizitati articolul complet aici : https://imobiliarecora.ro/property/casa-de-vanzare-oradea-zona-nufarul-cv0153/
Pentru detalii suplimentare, informatii si vizite, ne puteti contacta la: Care este prețul minim pentru o casă în oradea? Explorează oferta re/max de case de vânzare în oradea, pentru a identifica cele mai interesante proprietăți, pentru care poți stabili o vizionare împreună cu agentul tău imobiliar dedicat.

Curtea acestor case este pavata si dispune de acces auto, iar gradina este amenajata cu gazon, plante ornamentale si diferiti pomi fructiferi.

Vezi aici 125 imobile de vânzare pentru casa vanzare oradea, cu prețuri de la 55.000 €. 4 camere din care 3 dormitoare, 2 bai din care una este cu cada, 1 bucatarie, hol si 1 camara. Data (cele mai noi) data (cele mai vechi) preț (mic → mare) preț (mare → mic).

Casa este situata in zona iosia, are suprafata de 170 mp.suprafata totala teren 220 mp. Profita de preturile avantajoase in oradea in centru sau spre periferie. Proprietar agentie bancă dezvoltator agenție 0% comision.

Atphartpyfed5m
vizitati articolul complet aici : 4 days ago
Toate apartmente noi de vanzare în oradea direct de la dezvoltător. Oferim spre vanzare cu comision 0% casa cu 4 camere situata cartier iosia, oradea. 4 camere din care 3 dormitoare, 2 bai din care una este cu cada, 1 bucatarie, hol si 1 camara.

Agentia imobiliara gaminvest va propune spre vanzare o casa cu teren in zona iosia, oradea, bihor, romania.

De vanzare casa situata central (la 200 m de primarie), pe un teren de 225 mp. Case de vânzare în chișinău. Casa cu de vanzare in ioșia v1888.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Oradea Iosia"