Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Rectificare Bugetara Septembrie 2017

Premierul mihai tudose a afirmat, luni, la antena 3, că rectificarea bugetară va avea loc în luna septembrie, după ce alţi miniştri ai cabinetul său spuneau că ea va avea loc în luna august, precizând că deocamdată suntem bine, dar că probabil va mai avea loc o rectificare spre finalul anului. Proiecte hcl nr.20 și 21 din ședința extraordinară din 13.11.2017.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

A doua rectificare bugetara din acest an, care va fi finalizata in noiembrie, va fi una pozitiva, bani in plus urmand sa. Aceasta reducere este justificata de minister prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2017, a impozitului pe constructii speciale. Rectificarea bugetară va fi făcută în luna septembrie.

Analiza Bugetului Local Pe 2018 Bogdan Rodeanu
vizitati articolul complet aici : https://bogdanrodeanu.ro/analiza-bugetului-local-pe-2018/
Aceasta reducere este justificata de minister prin eliminarea, de la 1 ianuarie 2017, a impozitului pe constructii speciale. Potrivit estimărilor comisiei naționale de prognoză, creșterea economică de 5.8% pe semestrul i a dus la o creștere a pib cu 21,9 miliarde, de la 815,2 miliarde lei la 837,1 miliarde lei. Potrivit proiectului, prima rectificare bugetara din 2018 arata un plus de aproape 6 miliarde de lei (fata de prima rectificare din 2017, de un miliard de lei).

Din 2012 bugetul sri a crescut de șase ori.

Pe 13 noiembrie a avut loc o nouă rectificare bugetară la primăria sector 2 dar şi aprobarea execuţiei bugetare la 30 septembrie. Premierul ludovic orban a anunțat, vineri, că guvernul se va reuni luni în ședință pentru a adopta rectificarea bugetară. Proiecte hcl nr.20 și 21 din ședința extraordinară din 13.11.2017.

În ședința de guvern ce stă să înceapă la ora 14, se rectifică bugetul pe anul acesta.potrivit proiectului, se micșorează veniturile cu 1.328,8 milioane. Încă o rectificare bugetară… • 09.04.09. Rectificarea bugetara va avea loc pe data de 31 iulie, iar pana atunci ministrul de finante, eugen teodorovici, trebuie sa vina cu o analiza referitoare la masurile pe care le va lua, astfel incat, pana la sfarsitul anului, sa se incadreze in deficitul bugetar de 3%, au declarat joi surse politice, informeaza.

Sedinta De Guvern Rectificare Bugetara Inquam Photos
vizitati articolul complet aici : https://www.inquamphotos.com/photos/sedinta-de-guvern-rectificare-bugetara-76789
Nu au de unde să dea. Rectificarea bugetară va fi făcută în luna septembrie. Pe 13 noiembrie a avut loc o nouă rectificare bugetară la primăria sector 2 dar şi aprobarea execuţiei bugetare la 30 septembrie.

În cele ce urmează, vom prezenta pe scurt, datele rectificării dar mai ales execuţia.

El a mai precizat ca in total, judetele au solicitat pentru acoperirea deficitului bugetar o suma minima de 12.800 miliarde de lei, din care 790 de miliarde au fost cerute de catre judetul suceava. Încă o rectificare bugetară… • 09.04.09. Președintele româniei, klaus iohannis a anunțat că în actuala situație fără precedent în care se află țara, avem nevoie de o rectificare bugetară extraordinară:

Ultima rectificare bugetară din acest an intră în ședința de luni a guvernului. Potrivit estimărilor comisiei naționale de prognoză, creșterea economică de 5.8% pe semestrul i a dus la o creștere a pib cu 21,9 miliarde, de la 815,2 miliarde lei la 837,1 miliarde lei. Investiții masive, promise după a doua rectificare bugetară.

Rectificare Bugetară Pagina 1 Stiriletvr Ro Site Ul De Stiri Al Tvr
vizitati articolul complet aici : http://stiri.tvr.ro/tag/rectificare-bugetara_10339
Rectificarea bugetară care va fi finalizată în luna noiembrie, a doua din acest an, va fi una proiectul ordonanţei de urgenţă privind a doua rectificare bugetară pentru anul 2017 va fi pe ordinea de zi a următoarei şedinţe de guvern. După primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă. Rectificare bugetară de 180 de miliarde.

Potrivit proiectului, prima rectificare bugetara din 2018 arata un plus de aproape 6 miliarde de lei (fata de prima rectificare din 2017, de un miliard de lei).

Potrivit estimărilor comisiei naționale de prognoză, creșterea economică de 5.8% pe semestrul i a dus la o creștere a pib cu 21,9 miliarde, de la 815,2 miliarde lei la 837,1 miliarde lei. El a mai precizat ca in total, judetele au solicitat pentru acoperirea deficitului bugetar o suma minima de 12.800 miliarde de lei, din care 790 de miliarde au fost cerute de catre judetul suceava. După primele nouă luni, veniturile bugetare au fost cu aproximativ 6 miliarde de lei sub estimarea de la începutul anului, din cauza unor performanţe sub aşteptări la nivelul sistemului bancar, provenite şi din modificări ale legislaţiei fiscale, o colectare mai slabă.

Posting Komentar untuk "Rectificare Bugetara Septembrie 2017"