Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Cires Negre De Bistrita

Cires Negre De Bistrita

Acest soi de cires este un pom fructifer obtinut la s.c.p.p bistrita. Ciresele negre de bistrita sunt un soi bun de masa.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Este cunoscut și cautat sub formă de varietate dar este recomandat și pentru cultivarea industrială. Bistrita prin hibridare intre soiurile hedelfinger x germersdorf. Mahaleb, mai mulote informatii privind portaltoiul gasiti aici.

Pomi Fructiferi Cires Timpuriu De Bistrita Pomi Fructiferi Cires Pomi Fructiferi Plante Vanzare Seminte Brasov Bulbi De Flori Plante Furajere Flori Legume
vizitati articolul complet aici : https://agro-mixt.ro/ro/prod/plante/pomi-fructiferi/pomi-fructiferi-cires/pomi-fructiferi-cires-timpuriu-de-bistrita-313/
Fructele pe care le produce sunt mijlocii ca mărime, de formă ovoidală, ușor turtită lateral și puțin ascuțită spre vârf. Cires timpurii de bistrita (mahaleb). O gama variata de pomi fructiferi.

Coaja este rosu închis pâna la aproape negru la maturitate deplina.

Pe frunzele de cires apar pete circulare, inelare, decolorate. Intră pe rod în anul. Prunus avium negre de bistrita.

( cofetărie, sucuri, bauturi alcoolice. Coaja este rosu închis pâna la aproape negru la maturitate deplina. Se maturizeaza la sfarsit de mai si inceput de iunie.

Pomi Fructiferi Cires Timpuriu De Bistrita Pomi Fructiferi Cires Pomi Fructiferi Plante Vanzare Seminte Brasov Bulbi De Flori Plante Furajere Flori Legume
vizitati articolul complet aici : https://agro-mixt.ro/ro/prod/plante/pomi-fructiferi/pomi-fructiferi-cires/pomi-fructiferi-cires-timpuriu-de-bistrita-313/
Soi deosebit cu o coroană conică, densă, de dimensiuni medii. Negre de bistrita (cires amar). Se recolteaza la inceput de iunie.

Se comporta bine altoit pe cires franc si pe visin.

In prima jumatate a lunii iulie. Ciresele negre de bistrita sunt un soi bun de masa. Tesuturile atacate cad, iar frunza pare perforata.

Soi obținut la s.c.p.p bistrița din combinația hibridă hedelfinger x germersdorf și omologat în 1968. Cires negre de bistrita (prunus avium negre de bistrita). Pomul este de vigoare mijlocie cu fructe de culoare rosu inchis pana la negru, cu pulpa semicrocant.

CireÈ™ Magazin Agricol Gabico
vizitati articolul complet aici : https://gabico.ro/product-category/material-saditor/pomi-fructiferi/cires/
Pielita destul de groasa, aderenta la pulpa, de culoare rosie lucioasa, la. Uriase de bistrita, colina, somesan, boambe de cotnari, daria, severin, rosii de bistrita, negre de bistrita. Culturi si soiuri de cires unii spun ca romanii ar fi descoperit ciresul atunci cand au venit pe tinuturile din jurul marii negre, altii spun ca originile ciresului cele mai celebre soiuri romanesti sunt:

Colorata in rosu inchis pana la aproape negru la maturitatea deplina.

Soi deosebit cu o coroană conică, densă, de dimensiuni medii. Home › pomi fructiferi › cires › cires timpuriu de bistrita. Patarea inelara a frunzelor de cires (prunus necrotic ring spot virus).

Posting Komentar untuk "Cires Negre De Bistrita"